21 Μαΐου 2013

ΑΦΙΕΡΩΜΑ Ο.Ε.Α ! Το ιστολόγιο kerberos-hellas κάνει δώρο στους αναγνώστες του ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α σε μορφή e-book !!

http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2013/05/kerberos-hellas-e-book.html


O Κίσσινγκερ έλεγε ότι αν μάθουν οι Έλληνες τη πραγματική τους ιστορία και το πολιτισμό θα γίνουν μεγάλοι και τρανοί...  

ΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ !!!




Το ιστολόγιο kerberos-hellas εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς την πατριωτική Ο.Ε.Α και τον σύγχρονο ήρωα Γιάννη Καραγεωργίου για τις υπηρεσίες τους προς την πατρίδα. Η αφυπνιστική και ΑΠΟΛΥΤΟΣ δικαιολογημένη σκληρή γλώσσα του Γ. Καραγεωργίου συντάραξε συθέμελα τα πιστεύω μας και μας παρακίνησε σε περαιτέρω ενέργειες αναζήτησης απαντήσεων στα ερωτήματά μας. Η σοκαριστική αλήθεια που αποκαλύπτεται μέσα από τα κείμενα της Ο.Ε.Α φαίνεται ταυτόχρονα να είναι και ο λόγος του "αποκλεισμού" της απο τα λοιπά κατα τ' άλλα "αφυπνιστικά" ιστολόγια. Αυτή ακριβώς ήταν η αιτία της δημιουργίας του kerberos-hellas. Αγανάκτηση για την στάση και την απροθυμία των ελληνικών ιστολογίων να "ανεβάσουν" σημαντικότατα για τον ελληνισμό κείμενα της Ο.Ε.Α ενώ ταυτόχρονα ανεβάζουν "αφιλτράριστα" οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν το e-book ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ το οποίο δημιουργήθηκε από συρραφή κειμένων του ιστολογίου ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ  σε μια απέλπιδα προσπάθεια αφυπνίσεως των Ελλήνων οι οποίοι ξέχασαν τι θα πει να είσαι Έλληνας. Πρότασή μας στους φίλους αναγνώστες είναι να εκτυπωθεί το παρόν e-book καθότι αποτελείΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ προσθήκη στην βιβλιοθήκη σας. Μοιραστείτε το με φίλους και γνωστούς, να μάθουν επιτέλους τι σημαίνει να είσαι Έλληνας!

Όσο και να προσπαθούν δεν πρέπει να καταφέρουν να μας κάνουν να ξεχάσουμε ποιοι είμαστε !!!! Είναι βαριά η κληρονομιά μας όπως και το χρέος μας απέναντι στους προγόνους μας !!!!
ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΣΚΥΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΝΕΤΑΙ !!! 
 
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ '' Η ΤΑΝ Η' ΕΠΙ ΤΑΣ '' ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!!



Κάντε κλικ στο παρακάτω link για να κατεβάσετε το βιβλίο σε μορφή pdf:

Συμπληρώστε το βιβλίο με την εκτύπωση της εκπληκτικής αφίσας (δημιουργία του ιστολογιου http://hellasleaks.blogspot.gr/) και θα έχετε μια σχεδόν ολοκληρωμένη εικόνα!



ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ by kerberos-hellas


Πατήστε Fullscreen!
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ !!!
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!!



kerberos-hellas

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More