25 Ιουλίου 2011

Συνελήφθη ο μπάσταρδος Στοΐδης, διαχειριστής του "Bulgarmak"

Ο γνωστός ανθέλληνας και βουλγαρόριζος Στοίδης, ιδρυτής και διαχειριστής του εμετικού boulgarmak.org βρισκεται εδώ και λίγη ώρα στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας. Στο σπίτι του στην οδό Σαρανταπόρου πίσω από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Έδεσσας, βρέθηκαν όπλα, μεταξύ των οποίων και ένα τουκάρεφ, αρχαία αντικείμενα και τρείς ανθρώπινες νεκροκεφαλές... Nα σημειώσουμε ότι πριν από χρόνια είχε κάνει και αίτηση να αλλαχτεί το επίθετο του σε Στογιάνωφ.

Αυτή την στιγμή βρίσκεται στην Ασφάλεια της Έδεσσας όπου οδηγήθηκε μετά την σύλληψη του που έγινε στην οικεία του. Την εντολή έδωσε ο αρμόδιος Εισαγγελέας και η Αστυνομία επιχείρησε με αποτέλεσμα να βρεθούν όπλα, αρχαία, σφαίρες και ανθρώπινες νεκροκεφαλές. Πληροφορίες του "Στόχου" λένε πως ο Στοϊδης που θα περάσει αυριο το πρωϊ από Εισαγγελέα ίσως εκτός των άλλων κατηγορηθεί και για ασέλγεια σε ανήλικο, αλλά αυτό είναι κάτι που εαν προκύψει θα προκύψει από την προανάκριση. Δημόσιος Υπάλληλος βέβαια ήταν ο κύριος, Μηχανολόγος στην ΔΕΗ, κι ο "Στόχος" έχει πολύ καλή "γνωριμία" μαζί του εδώ και δεκαετίες΄αφού η ανθελληνική δράση του είχε ξεκινήσει προ διαδικτύου. Ο Στοίδης ανήκει στην ίδια ομάδα δράσης με τον Παπατσαρκνιά. Αν και όλοι αυτοί τα σπάνε συχνά μεταξύ τους στην μοιρασιά...

Η προανάκριση τελείωσε και αύριο το πρωί ο Στοΐδης πάει στον Εισαγγελέα μέσω Σκύδρας όπου θα περάσει το βράδυ στα κρατητήρια του εκεί Αστυνομικού τμήματος. Δεν φοβούνται τίποτα και τον πάνε αλλού, απλά στην Έδεσσα τα κρατητήρια βρίσκονται υπο ανακαίνιση. Στην φωτογραφία (ΝΑΙ... ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΪΔΗΣ) ο συνταξιούχος του Δημοσίου και γνωστός ανθέλληνας είναι ξεκαθαρος.
ΣΚΟΤΩΝΕΙ ένα κυκλαδίτικο αρχαίο γλυπτό με ένα από τα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή του. Για να ξέρετε όμως τι δουλειές έκανε ο Στοϊδης πριν ανακαλυφθεί το διαδίκτυο να αποκαλύψουμε τα εξής.

Πριν πολύ πολύ καιρό είχε κατασκευάσει μια πέτρινη βουλγαρική επιγραφή την οποία και έθαψε σε σημείο του υψώματος 606 πάνω από την Έδεσσα. Μετά από μερικά χρόνια ξέθαψε την πλάκα για να "αποδείξει" την βουλγαρική παρουσία στην περιοχή αλλά μόνο ξύλο δεν έφαγε αφού οι ειδικοί αποκάλυψαν αμέσως την κομπίνα... Τέτοιος άνθρωπος είναι ο Στοΐδης και οι ιστορίες που έχουμε να σας πούμε για αυτόν τον ανεκδιήγητο τύπο είναι ατέλειωτες! ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΩΠΙΝΕΣ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΕΣ ΤΙ ΝΑ ΤIΣ ΗΘΕΛΕ ΑΡΑΓΕ;

Πηγή: Στόχος
http://www.filoumenos.com/forum/viewtopic.php?f=116&t=3372

Οι ενασχολούμενοι με το Σκοπιανό πληροφορήθηκαν πρόσφατα ότι συνελήφθη ο κάτοχος της ιστοσελίδας BULGARMAK και μεγάλη μερίδα εθνικιστών, υπερθνικιστών και απλών πατριωτών φαίνεται ότι ανακουφίστηκε από το κακό που βρήκε τον υπεύθυνο αυτής της απερίγραπτης και συνεχόμενης προσβολής της ιστορίας μας και των πιστεύω μας.

Το ότι BULGARMAK απέκτησε σχεδόν ΜΥΘΙΚΕΣ διαστάσεις οφειλόταν σε μεγάλο βαθμό στην άγνοια αλλά και στην βλακεία κάποιων νεφελίμ που αναζητούσαν να εντοπίσουν συνομωσίες, απειλές και δράση εκεί που δεν υπήρχε παρά μόνο ένας υπολογιστής, ένας εξηντάχρονος συνταξιούχος και μία σύνδεση στο internet.

H ιστοσελίδα BULGARMAK θα μπορούσε να προκαλέσει ακόμα κι εγκεφαλικό επεισόδιο σε κάποιον φανατικό εθνικιστή. Επρόκειτο για μία ιστοσελίδα που αντέστρεφε πλήρως κάθε ιστορικό γεγονός που διδαχτήκαμε από μωρά παιδιά με έναν προσεγμένο ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΗ, περίπου επιστημονικό λόγο, που ήταν αρκετά πειστικός ώστε να προκαλεί παράκρουση στους εθνικιστικούς κύκλους με ανεπαρκή γνώση κι ενημέρωση επί των ιστορικών θεμάτων.

Ο BULGARMAK συντηρούσε μία ακόμα ιστοσελίδα γεμάτη ανακρίβειες, μισές αλήθειες, ψέμματα, με εκατοντάδες ανύπαρκτες ή αναξιόπιστες πηγές. Στημμένη ως δήθεν αποκαλυπτική της σκοτεινής πλευράς του φεγγαριού ... που μέσα της κάποιος θα μπορούσε να χαθεί ... από το μπαράζ πληροφοριών από αναξιόπιστες ή ΜΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΙΜΕΣ πηγές. Μία ιστοριογραφία καθαρά προπαγανδιστική στα ίχνη των γνωστών αθλίων πανεπιστημιακών ιστοριογράφων-πρακτόρων με τους οποίους είχαμε ασχοληθεί παλιότερα.

Έτσι μάθαινε κανείς για τη σφαγή των Τούρκων από τους Έλληνες, την σφαγή των Τούρκων από τους Πόντιους-Σελτζούκους-Γιουρούκους, τη σφαγή των Βουλγάρων από τους Έλληνες κι άλλα τέτοια ακατανόητα αλλά έξυπνα τοποθετημένα ώστε να φαίνονται αληθοφανή.

Αν κάποιος γνωρίζει τα γεγονότα δεν μπορεί να πέσει στην παγίδα. Γι'αυτό και η χειραγώγηση των ανθρώπων βασίζεται στον ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ και της ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ της πληροφορίας. Οι αποφάσεις μας , στο μεγαλύτερο βαθμό, επηρρεάζονται από την ΑΓΝΟΙΑ των γεγονότων κι ΟΧΙ από τη γνώση αυτών.

Ο μηχανισμός αντίληψης των γεγονότων με τον οποίο μπορεί να παίξει κανείς ανάλογα με την πρόθεση που έχει, λειτουργεί όπως στο παρακάτω απλό παράδειγμα.

Από τη φράση:
"Δεκαπεντάχρονη μαθήτρια έσφαξε τον συνταξιούχο γείτονά της" ... οδηγούμαστε στο να λυπηθούμε τον άτυχο μπάρμπα και να μισήσουμε την δεκαπεντάχρονη φόνισσα.
Αλλά από τη φράση :
"Δεκαπεντάχρονη μαθήτρια έσφαξε τον συνταξιούχο γείτονα της ο οποίος την κρατούσε δεμένη επί μία εβδομάδα και τη βίαζε" οδηγούμαστε στο να συγχαρούμε τη δεκαπεντάχρονη και να χαρούμε για τον θάνατο του συνταξιούχου.


Στην πρώτη περίπτωση έχουμε ΣΚΟΠΙΜΗ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ άρα ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ και στην δεύτερη περίπτωση έχουμε μία πληρέστερη άποψη για το συμβάν με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στο ακριβώς ΑΝΤΙΘΕΤΟ συμπέρασμα.
Κάπως έτσι κατάφερε ο BULGARMAK να γίνει μία από τις πιο προκλητικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα πίσω από την οποία κάποιοι φαντάστηκαν Βούλγαρους που ήξεραν τέλεια Ελληνικά (!), Βουλγαρικές πολυμελείς οργανώσεις έτοιμες για αντικρατική ή τρομοκρατική δράση(!) ή Βουλγαρικές μυστικές υπηρεσίες.
Κι όμως την ίδια τακτική απόκρυψης μεγάλου μέρους της αλήθειας ακολουθούν όλα τα ΜΜΕ, οι περισσότεροι δήθεν ιστορικοί που πληρώνονται για να προωθούν ξένα συμφέροντα αλλά και όλοι οι ΝΕΦΕΛΙΜ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΣ που επίσης δουλεύουν για το ΣΥΣΤΗΜΑ , χωρίς όμως να γίνονται αντιληπτοί.
Τελικά ένας εκδικητικός συνταξιούχος κατάφερε να κάνει πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους.
Ιστοσελίδες γεμάτες μπαρούφες και προπαγάνδα υπάρχουν εκατομμύρια αλλά ο BULGARMAK κατάφερνε να κάνει το άσπρο μαύρο με τόση μαεστρία που ήταν άξιος συγχαρητηρίων. Η δημοσίευση μερικών απορρήτων εγγράφων και στοιχείων έδινε την εντύπωση ενός ανθρώπου που έχει απίστευτες προσβάσεις. Στην πραγματικότητα ο BULGARMAK όχι μόνον δεν είχε ιδιαίτερες προσβάσεις αλλά προκάλεσε τόσο έντονα την δυσφορία πολλών δημοσίων υπαλλήλων που οι μηνύσεις για συκοφαντική δυφήμιση εναντίον του ξεπερνούν τις τριάντα (30)!
Διαδικτυακή επίθεση από τον BULGARMAK είχαμε δεχτεί κι εμείς ως ιστοσελίδα αλλά σε καμία περίπτωση εμμέσως ή ευθέως δεν θα κινηθούμε εναντίον του. Η ύπαρξη της ιστοσελίδας τους μας οφέλησε πολλαπλώς. Μάλιστα είχαμε αρχίσει να τον συμπαθούμε διότι διατηρούσε ένα καλό αρχείο αναφοράς για την ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ αυτών που σήμερα παριστάνουν τους ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ.
Όλοι αυτοί οι "δημοκρατικοί" Μακεδονοειδείς οι οποίοι ... πρόδωσαν την Ελλάδα συνεργαζόμενοι με τους ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ και με τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ στους Βαλκανικούς πολέμους, και ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΞΑΝΑ την Ελλάδα συνεργαζόμενοι με τους Χιτλερικούς και τους Βούλγαρους συνεργάτες των ΝΑΖΙ. Μόλις αντιλήφθηκαν την ήττα των Ναζί...οι ίδιοι γενίτσαροι έσπευσαν να ταχθούν στον επόμενο διαθέσιμο επιτιθέμενο κατά της Ελλάδας κι έτσι τάχθηκαν στα τάγματα του ΤΙΤΟ ο οποίος αποπειράθηκε να καταλάβει μέρος της Ελληνικής Μακεδονίας.


Τώρα που η Αμερική πλέον κρατάει σε ομηρία σχεδόν ολόκληρο τον πλανήτη και επιτίθεται στα Ελληνικά συμφέροντα ...οι ίδιοι γενίτσαροι έτρεξαν να κρυφτούν κάτω από τις φούστες των Αμερικανών...αλλά και των παραδοσιακών "φίλων" μας των Τούρκων. Με λίγα λόγια οποίος ζημιώνει την Ελλάδα ΑΥΤΟΜΑΤΑ θεωρείται ΦΙΛΟΣ των Σκοπιανών.

Επειδή ο Αμερικανικός σχεδιασμός θέλει τη Μακεδονία ΕΚΤΟΣ Ελλάδας, και τους Σκοπιανούς να φαντάζονται ότι είναι απευθείας απόγονοι του Αλέξανδρου... οποιαδήποτε αναφορά στην ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ καταγωγή των Σκοπιανών... δεν έχει λόγο ύπαρξης στους ΝΕΟΥΣ χάρτες των Βαλκανίων. Ακόμα και οι Βούλγαροι έχουν εκλέξει φιλο-αμερικανική κυβέρνηση κι έτσι ο BULGARMAK παρά τις απέλπιδες προσπάθειές του να φαντασιωθεί τον εαυτό του χρήσιμο στέλεχος των Αμερικανικών Μυστικών Υπηρεσιών... θα συνειδητοποιήσει με οδυνηρό τρόπο ... ότι ο πραγματικός εχθρός της ελευθερίας του δεν ήταν το βασίλειο του μπάχαλου που λέγεται Ελληνικό κράτος αλλά κάποιος άλλος που νόμιζε ότι ήταν φίλος και θαυμαστής. Θα συνειδητοποιήσει, ελπίζουμε, ότι το να επιτίθεσαι άσκοπα στα αισθήματα των Ελλήνων, χωρίς να προωθείς και την υπόλοιπη ατζέντα, δεν σε κάνει αυτόματα ΦΙΛΟ των Αμερικανών και των συμμάχων τους.
Η σύλληψη του BULGARMAK , προσωπικά , όχι μόνο δεν με χαροποίησε, αλλά αντίθετα με ανησύχησε.

Και με ανησύχησε διότι για τη σύλληψή του έχουν λόγο να ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ περισσότερο οι Σκοπιανοί και οι φίλοι τους στην Ελλάδα παρά οι Έλληνες.


Οι πρώτοι που θα ήθελαν να εξαφανίσουν τον BULGARMAK ήταν οι Σκοπιανοί.


Ο BULGARMAK όχι μόνο ΔΕΝ έκρυβε την Βουλγαρική συνείδησή του αλλά ήταν και περήφανος γι'αυτή σε αντίθεση με τους σύγχρονους Μακεδονοειδείς που έχουν σβήσει, στο μυαλό τους, τις μέρες που μιλούσαν Βουλγαρικά, πήγαιναν σε Βουλγαρικά σχολεία, σε Βουλγαρικές εκκλησίες, υπηρετούσαν στον Βουλγαρικό στρατό και συνεργάστηκαν με τους ΝΑΖΙ.
Και μιλάω για Βουλγαρική συνείδηση κι όχι καταγωγή, διότι το θέμα της καταγωγής , στην περιπτωσή του, δεν συνάδει επίσης με τη Βουλγαρική εθνική ταυτότητα που ήθελε να αποκτήσει.
Τα ευρήματα στο σπίτι του δείχνουν ότι ο άνθρωπος αυτός αισθάνονταν μεγάλη ανασφάλεια παρόλο που οι μοναδικές "εχθρικές" πράξεις που δέχτηκε ... ήταν μερικά χαλίκια στα τζάμια του σπιτιού του από παιδάκια δέκα και δώδεκα ετών. Η παρουσία κακόγουστων "διακοσμητικών" στοιχείων αποτελούμενων από τρία ανθρώπινα κρανία και μία ποικιλία διαφόρων όπλων... είναι κάτι που αφορά την ιατρική επιστήμη καθώς είναι αδύνατο για εμάς να τα συνδυάσουμε με έναν μορφωμένο άνθρωπο που αφιέρωσε τη μισή του ζωή στην έρευνα για την "αποκάλυψη" του αιμοβόρου τέρατος που κρύβει ο κάθε Έλληνας μέσα του.

Τώρα θα κληθεί να απολογηθεί για μία σειρά παραβάσεων που αφορούν ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ υπαλλήλων των Υπουργείων Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης... αδικήματα που δεν έχουν σχέση με την ανθελληνική του στάση αλλά με την υπεροψία και την εγκληματική του άγνοια για τις δυνατότητες του νόμου όταν η δικαιοσύνη αποφασίσει να τον θέσει σε ισχύ.

Χωρίς τον BULGARMAK θα υπάρξει λιγότερος ανθελληνισμός στο διαδίκτυο αλλά ταυτόχρονα θα λείψει και η εκδοχή της Βουλγαρικής Μακεδονίας. Πλεόν μείναμε εμείς κι οι Σκοπιανοί στο μπραντεφέρ για τη Μακεδονία με τη διαφορά ότι από τη μεριά μας ... κάποιοι τα έχουν πάρει για να στήσουν τον αγώνα και να φανεί ότι ... προσπαθήσαμε...αλλά τελικά ...χάσαμε.

Χωρίς τον BULGARMAK , πιο εύκολα κι ανεμπόδιστα τώρα , θα μπορούν ο κάθε Τρεμόπουλος , ο κάθε υπάλληλος του SOROS και της CIA, ο κάθε Νίκος Δήμου, ή Τάκης Μίχας, ο κάθε Βαλλιανάτος και κάθε Χρυσόγελος (παρολίγον Υπουργός Περιβάλλοντος του απίθανου Γιωργάκη) να αποκαλούν τους Βούλγαρους προδότες ή Έλληνες γενίτσαρους ... "ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ".

Ο BULGARMAK ήταν ένας μοναχικός άνθρωπος, με έναν υπολογιστή και άπειρο ελεύθερο χρόνο. Εκτός από το να παραπλανά τους 250 καθημερινούς αναγνώστες του ΔΕΝ θα μπορούσε να προκαλέσει κάποια σοβαρή ζημιά στην υπόθεσή μας με τα Σκόπια... ακριβώς γιατι οι ανανγνώστες του ήταν μηδαμινοί. Αντίθετα οι μεγάλες ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ σε ξένα συμφέροντα "ΕΓΚΥΡΕΣ" φυλλάδες με πανελλαδική διανομή ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΦΥΛΛΩΝ είναι ΣΑΦΩΣ πιο επικίνδυνες καθώς κατάφεραν τα τελευταία χρόνια να καλλιεργήσουν ένα κλίμα ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ για τη Μακεδονία στον μέσο Έλληνα ο οποίος πλέον ΔΕΝ αντιλαμβάνεται και ΔΕΝ γνωρίζει τους λόγους για τους οποίους ΔΕΝ γίνεται να υπάρχει κράτος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ που να συνορεύει με την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ που βρίσκεται ΕΝΤΟΣ Ελλάδας.
Δεν είναι σε καμία περιπτωση ο BULGARMAK η πραγματική απειλή κατά της ύπαρξης του Ελληνισμού και της Μακεδονίας αλλά τα δελτία ειδήσεων των μεγάλων καναλιών που βάζουμε στα σπίτια μας και στα κεφάλια μας κάθε βράδυ στις 8 όπου η προπαγάνδα έχει φτάσει σε επίπεδα που δεν γίνεται αντιληπτή ούτε από τους υποψιασμένους τηλεθεατές.
Ακόμα κι αν η αλήθεια βρει το δρόμο της προς τη δημοσιότητα...υπάρχει πάντα ένας πληρωμένος καραγκιόζης να τη συνδέσει με την Ατλαντίδα και τον Σείριο για να γελοιοποιήσει και να αποδυναμώσει την είδηση ώστε να πάψει να υφίσταται στη μνήμη μας ως πραγματικό γεγονός. Αυτός είναι ο λόγος που οι Νεφελίμ Βιβλιοπώλες έχουν την ασυλία και τη χρηματοδότηση από το σύστημα ώστε να εμφανίζονται ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ, υπό τη μορφή ταυτόχρονου βομβαρδισμού σε διάφορα κανάλια, προκαλώντας σύγχυση και αποτροπιασμό για οποιαδήποτε είδηση μπορεί να μας οδηγήσει σε χρήσιμα συμπεράσματα.

http://macedonia-greece.blogspot.com/

Next previous home

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More